U9: Zakončení sezóny

Zveřejněno 27.06.2023 8:44:00 | Michal Karrmann
Máme za sebou další náročnou sezonu, kterou jsme si však s kluky užili na plno.

Na přelomu května a června jsme sehráli dva finálové krajské přebory, u kterých se mohlo zdát, že výsledky nejsou úplně nejlepší, ale z toho si my trenéři hlavu neděláme. Zrovna u těchto dvou turnajů se sešlo hned několik faktorů, které výsledky ovlivnili: školy v přírodě, velké marodky, únava po celé sezoně, naše výsledky se také sčítali s Litoměřickem, takže pro nás není celkové umístění ani měřitelné a také šlo znát, že jsme se potkali s nejlepšími týmy v zlaté skupině do které jsme se dostali kvůli výsledkům a předváděné hře v celé sezoně. 

V přípravkách také stále platí, že na výsledky se „nehraje“ a důležité jsou pro nás jiné věci, to, jak kluci makají, jak si věří na to, že udělají kličku a jestli umí dát branku tím, že zvednou hlavu a uklidí míč k tyči tak, jak chtějí. Poslední naší společnou akcí byl turnaj v Ervěnicích, kde jsme ukázali, že fotbal opravdu hrát umíme a v konkurenci 10 družstev, za pomoci jedno z našich nových budoucích trenérů, pana Justa, jsme obsadili skvělé druhé místo, kdy jsme přemožitele našli až ve finále. Úplně poslední trénink jsme si zpestřili tradičním utkáním dětí proti rodinným příslušníkům a také přátelským posezením po tréninku.

Jak již všichni víte, celý trenérský tým u této kategorie končí, chtěli bychom tak ještě jednou poděkovat všem dětem i rodičům za krásně strávené společné chvíle na hřištích. Byla to jízda, kterou jsme si fakt užili. U kluků jsme pozorovali, že se zlepšují každým tréninkem, byla radost s nimi pracovat a bude se nám po nich stýskat.