U13: Příprava na jarní sezónu

Zveřejněno 13.02.2024 9:42:00 | Vítězslav Machek
15. ledna se nám rozjela příprava na novou sezónu.

Ze začátku přípravy nám počasí a malá účast na trénincích moc nepřála. Museli jsme zrušit celkem 3 tréninkové jednotky i když k tréninkům využíváme náš skvělý areál na Angeru.

V lednu jsme se zúčastnily velice kvalitního turnaje ve sportovní hale Krupka. Na některých hráčích byla znát absence tréninků a nesehranost týmu. Z osmi účastníků jsme skončily na 7 místě. Z kraje měsíce února jsme již v plné sestavě odehráli kvalitní utkání proti FK Bílina, bohužel jsme se trápili v zakončení některých situací a zápas prohráli 1:3. do zápasu se postupně zapojilo všech 18 hráčů.

V příštím týdnu nás čekají další dvě přátelské utkání, jedno v rámci tréninku a druhé v neděli před jarními prázdninami. O jarních prázdninách dostanou kluci individuální plány tak aby o prázdninách nezaháleli.

Před soustředěním, které je naplánované 21. - 24. března v Horních Počáplech odehrajeme první jarní mistrovské utkání proti konkurentovi z tabulky. Utkání proti JAZZMENI Žatec se uskuteční 17.3. od 11:00 na UMT Anger.

Věříme, že se všichni na jarní část sezóny kvalitně připraví a navážeme na úspěšný podzim.