Orkán z Liberce

Zveřejněno 15.01.2017 | Vacek Rudolf
V Sobotu jsme si do Sportovní haly v Teplicích pozvali na 180 minutovou konfrontaci tým FC Slovan Liberec.

První skupina, první útok a první gól. Idylický začátek. Najednou nám kluci z Liberce ukázali, jak fotbalově fouká pod Ještědem. Naši hráči se pokusili na skvělou hru soupeře odpovědět stejnou mincí. My jsme za každou naši chybu tvrdě platili a naopak jsme se neuvěřitelně nadřeli na každý gól. Největší rozdíl byl v postu brankáře. V brance Slovanu předváděl skvělé zákroky náš bývalý spoluhráč Matěj Horáček. My jsme dle našich zvyklostí kluky střídali na všech postech. Klukům nelze nic vytknou, naopak si zaslouží obrovskou pochvalu a poděkování za to, jak i za nepříznivého stavu nesložili zbraně.

Druhá skupina se od úvodního hvizdu do soupeře zakousla. Kluci byli po celé utkání lepší ve všech činnostech. Podařilo se nám vstřelit slušnou porci branek. Obdržené branky byly z větší části stejně jako v prvním utkání důsledkem toho, že na postu brankáře nemáme specialistu. Ke svému prvnímu utkání ve žlutomodrém dresu nastoupil Filip Šimánek a debut to byl vskutku povedený. Stínem utkání bylo zranění Kuby Součka. Brzy se uzdrav! Jsi pro nás všechny svou poctivostí a pracovitostí obrovským vzorem.

Závěrem chci poděkovat klukům za předvedené výkony a přístup k tréninku. Poděkovat chci i trenérským kolegům panu Bažantovi, Chaloupkovi a Vandrovcovi, za pomoc v době mé nemoci

Všechno je o motivaci. Kluci nám dokazují co pro ně znamená fotbal a jak moc si váží, že mohou být v našem klubu. Naší motivací je vychovat z dětí sebevědomé lidi a hráče hrdé na svůj klub.