Juniorský víkend

Zveřejněno 16.01.2017 | redakce
Stejně jako o každém víkendu naši junioři a juniorky sehráli domluvená utkání.

Během víkendu fotbalisté kategorie U11 sehráli hned dvě utkání. V sobotu se utkali se zvučným soupeřem - AC Sparta Praha. Utkání se hrálo v tréninkovém centru Sparty Praha v nafukovací hale na Strahově. Jsme potěšeni, že trenéři, kteří se tohoto utkání účastnili, nešetřili pochvalnými slovy na adresu našich hráčů. V neděli se stejné kategorie fotbalistů utkala v hale v Libouchci proti klukům z Děčína.

V sobotu si fotbalisté kategorie U9 do Sportovní haly v Teplicích pozvali tým FC Slovan Liberec. Tříhodinovka ve sportovní hale jako vždy velmi rychle utekla. Všichni si jistě dokážeme představit, v jakém tempu se utkání muselo hrát, když trenér U9 pan Vacek Rudolf nazval článek ve své kategorii jako „Orkán z Liberce“.

Následující víkend bude ještě plnější. V sobotu 21.1. mají svá utkání fotbalisté kategorií U11 v Mostě, U9 dopoledne v Proboštově a odpoledne ve Sportovní hale v Teplicích a U7 v Proboštově. V neděli 22.1. U11 společně s U10 v Mostě a U8 ve sportovní hale. Máme se na co těšit.