U8: Jarní prázdniny završíme Tatrankovým turnajem v Dobřichovicích

Zveřejněno 16.02.2017 | Jiří Tyl
Na 7. týden v teplickém okresu připadly Jarní prázdniny. Aby si děti mohly užít zasloužené volno se svými rodinami třeba někde na horách, Junior tradičně jako každý rok ruší po celý týden všechny tréninky.

Když ale přišla pozvánka na turnaj v Dobřichovicích, podmínky nás na tolik zaujaly, že jsme účast potvrdili. Nejedná se totiž o standardní turnaj plný medailí a pohárů. Děti jako výhru dostanou ovoce, tatranku a Diplom, což bylo pro nás v potvrzení účasti zásadní.

Na turnaj vyjíždíme v neděli v dopoledních hodinách s devíti hráči. V místní dobřichovické hale BIOS se postupně utkáme s pěti soupeři. Dvě mužstva do Dobřichovic přiveze pražská Sparta, po jednom pak Sokol Hostouň, FK Dobříč a domácí Dobřichovice. Cílem je se prosadit naší hrou, která je založena na technické dovednosti každého z našich svěřenců, sebevědomí ve hře 1 na 1, získávání správných návyků při hře a v neposlední řadě neutuchající chutí vítězit. Na turnaj se moc těšíme a věříme, že do Dobřichovic jedeme rozdávat fotbalovou radost.