Vlka nezajímá, co si ovce myslí.

Zveřejněno 23.02.2017 | www.holubnastrese.cz
Řeknu vám pravdu. Také jsem tam dneska nechtěl jít. Ono není špatné být občas doma a podívat se na fotbal v televizi. Naštěstí, ale znám jednoho, který je mnohem chytřejší a ten mi vysvětlil, že to je úplně obráceně. Dneska je nutné tam být, protože dneska se ukáže, kdo je kdo.

Ve fotbale můžete prohrát, můžete vyhrát, můžete dostat čtyři kusy někde v Rusku. To se občas stane i v lepších rodinách. Důležité je, jak na to zareagujete. Dnes večer se ukáže, kdo je kdo. V úplně zbytečném zápase se ukáže, kdo má charakter a bude se prát o čest a slávu a možná i o nějaký ten bodík do koeficientu a pár tisícovek do pokladny a také se ukáže, kdo to odehraje, jenom aby to odehrál a ze všeho nejvíc se bude těšit na konec.

A při tom všem se ukáže, kdo to umí a kdo to neumí, od koho se to odráží a kdo se tomu vyhýbá, kdo to posouvá dozadu a odnikud nikam a kdo se snaží najít řešení, přejít přes hráče, připravit šanci. Dnes večer uvidíte, kdo má srdce a gule a kdo to umí a kdo to neumí.

Na zdi letenského stadionu je obrázek s nápisem „Vlka nezajímá, co si ovce myslí“. Dnes večer se ukáže, kdo je vlk a kdo je ovce. A to samé platí i pro nás z výčepu. Dnes večer se ukáže, kdo ten klub má rád a přijde na stadion a kdo se na to bude koukat z výčepu od stolu pod věšákem.