Kterak dědek Pecka o zuby přišel.

Zveřejněno 14.04.2017 | www.holubnastrese.cz
Až někdo potkáte pana Tvrdíka, který v Praze vede ten slavný fotbalový klub, vyřiďte mu, že dědek Pecka od nás z výčepu nemá zuby. O chrup přišel, když se veřejně zastal právě výše zmíněného pana Tvrdíka. .

Ve výčepu se chlapi dohadovali, jak to je s přestupy, o kterých se píše v novinách. Moc se jim to nezdálo. Nejhlasitější kritik byl takový velký, silný bambula s lopatou v ruce. Tvrdil, že na tom seznamu v novinách je jeden šnek větší než druhý a že něco takového by vymyslel jen úplný fotbalový ignorant. My od stolu pod věšákem tomu nerozumíme, a proto jsme drželi jazyk za zuby a utopence v zubech. Jen dědek Pecka řekl, že to je správně, protože na fotbal chodí i důchodci a pro ty je snazší koukat na hráče rozvážné než pořád otáčet hlavou za hráči splašenými.

Velký bambula s lopatou dědkovi sdělil, že fotbalu rozumí jako koza petrželi. Dědek mu na to řekl, že vedení Slávie myslí na fanoušky . Bambula vzal dědka po papuli lopatou pěkně na plocho a pan Pecka spolkl zuby.

Pokud tedy někdo uvidíte pana Tvrdíka, vzkažte mu, že dědek Pecka se zítra a ve dny příští pokaždé podívá, zda svůj chrup nenajde, ale pokud se tomu tak nestane, potom bude potřebovat pomoc. Bude muset navštívit zubaře, a to jak všichni víme není nic laciného.