Předseda v ohrožení.

Zveřejněno 19.07.2017 | www.holubnastrese.cz
Přišel předseda a poručil si rum. Růžena věděla, že je zle a nalila mu rovnou decinku. To vypadá na těžkou životní krizi. A taky že jo. Kopl to do sebe a spustil, že nemá rád, když nemá pravdu. Úplně to nesnáší. Předseda se nemůže mýlit! Vlezdoprdelka Pecka s ním souhlasil. Náš předseda je neomylný!

A právě to byl důvod, proč si předseda nechal nalít ještě jednoho stakana. Je neomylný a ze všeho nejradši by byl, kdyby to nebyla pravda, protože jinak jsme v řiti. Nejdřív jsme mysleli, že náš předseda spočítal, kdy bude konec světa a že to bude tak brzy, že se kvůli tomu nedožijeme postupu do druhého kola našeho poháru v zahradách. Skutečnost je ale úplně jiná. Mnohem horší.

Náš předseda tvrdí, že se žádného postupu nedožijeme, protože jestli to trenér postaví na Vaškovi z tiskárny, tak se tam budeme motat odnikud nikam, Venda bude klusat na středu hřiště a posouvat míče do stran a dozadu, nikoho nepřejede, nikomu neuteče a neporazíme ani shnilý plot, ale trenér bude mít radost, že má na placu zkušeného kluka. Vždyť hrál kraj!

Jak vidíte, není lehké být předsedou a rozumět tomu. Snad leda, kdyby vyhodil trenéra, ale to nejde. Něco vyhrál a lidi ho mají rádi. Nezbývá než doufat, že předseda nebude mít pravdu. Jenže, co je to potom za předsedu, když se mýlí?

Opravdu vás zajímá, jak to tenkrát dopadlo? Tak vězte, že dobře. Trenér přišel za předsedou s tím, že mu to je líto, ale Vašek z tiskárny musí letět. A Vašek letěl. Nikoliv z tiskárny, ale do béčka. Dlouho se mnou potom nemluvil...