Japonec až na konec.

Zveřejněno 23.12.2019 9:58:00 | www.holubnastrese.cz
U nás na vsi o Liverpoolu víme, že tam začínali Beatles a ze Salzburgu neznáme víc než koule dávno mrtvého Mozarta, a proto vás nemůže překvapit, že u nás ve výčepu nikdo nechápe, jak je možné, že se tři borci zpod salzburských topolů dostanou až do Liverpoolu. Jeden z nich to do Anglie vzal přes německou Bundesligu, ale dva z té obyčejné rakouské ligy šli do nejlepší soutěže přímo, což je podle naší výčepní Růženy stejný nesmysl, jako kdybychom dneska chtěli jíst včera naložené utopence.

Něco takového můžete brát jako potvrzení vaší domněnky, že naše výčepní Růžena kopané vůbec nerozumí, když říká, že hráči musí jít od špatných soutěží do lepších postupně. Zpod topolů do města, z města do většího města, potom do větší ligy a až nakonec do Anglie.

Ze Salzburgu nyní přestoupil druhý hráč do Anglie rovnou, aniž by potřeboval mezikrok v jiné lize. Dva ze tří nyní Liverpoolu patřících bývalých hráčů Salzburgu jsou původem z Afriky a třetí je Japonec. Možná to je jen náhoda a má pravdu dědek Pecka, když říká, že Japonec až na konec. Možná je ale také možné, že dobře vybraný cizinec se může vyplatit.ww