Nadále zavřeno?

Zveřejněno 18.11.2020 13:44:00 | www.holubnastrese.cz
Říkala naše výčepní Růžena, že lokál neotevře, dokud ji o to nepoprosí sám král Šalamoun a tak chlapi na vsi nakoupili lahvové a schovali se do garáží, stodol a dílen a tam pijí a kují pikle a manželkám kromě očí pro pláč zbývají prázdné láhve k vrácení po třech korunách za kus, takže žádné zle.

Včera v noci to chvíli vypadalo, že by všechno mohlo být jinak. Izrael porazil Skotsko a naši hoši tím pádem postoupili mezi nejlepší a střelcem Izraele byl nějaký Solomon a v televizním studiu pan Tomáš Sivok řekl něco takového, jako že Solomon je král. Tedy sice jenom král izraelského fotbalu, ale přesto Šalamoun a král.

Naše výčepní Růžena se vyzná a pro pana Tomáše Sivoka má takovou slabost, že to až chvíli vypadalo, že by u nás ve výčepu mohlo být zase otevřeno. Obzvlášť, když pan Sivok řekl, že za toho chlapce dal Šachťor Doněck šest milionu a že ho prodají za několikanásobně víc. Penězům naše Růža rozumí.

Jenže všechno je jinak. Naše Růžena někde vyčetla, že Manor Solomon má s bídou sto sedmdesát centimetrů a věřím, že nyní je vám nad slunce jasnější, že takový prcek nemůže být žádný král, natož fotbalista a proto i nadále bude ve výčepu zavřeno.