U11: Nabitý rok 2022

Zveřejněno 04.01.2023 9:31:00 | Ing. Michal Just
V tréninku se stále soustředíme na individuální rozvoj kluků a postupně zařazujeme prvky kombinace s důrazem na samostatnost řešení.

Hráli jsme několik soutěží jako je Miniliga, Krajský přebor, přátelská utkání a turnaje. V Minilize jsme postupně začali patřit k nejlepším týmům, kde nám finálová čtveřice utekla jen o skóre, což je taková naše klasika. Umístěni je hezké, ale pro nás je důležité, že se herně posouváme a je to vidět i na hřišti. 


V krajském přeboru chceme aby si zahrál každý. Pro kluky, kteří tuto soutěž dřív nehráli je to težká zkouška, ale je to dobrá zkušenost. To co stačí při přátelácích či na tréninku, tak tady nestačí. Snažíme se klukům vysvětlit, že je to i o přístupu k tréninkům a chuti se zlepšovat. Ti kteří si to vemou k srdci se posouvají rychle.

V přátelacích si většinou zveme kluby z okolí, tak aby jsme obsáhli všechny úrovně, jelikož nás je hodně, tak i dovednosti jsou na různé urovni a my se snažíme každému najít odpovídající výzvu i když je to v takovém počtu velmi náročné. Sehráli jsme i přatelák s SK Slavia Praha a Baníkem Ostrava a domluvili se, že se budeme dále setkávat. Tato utkání byla velmi kvalitní a posouvají nás dál. Baník jsme porazili a Slavia byla nad naše síly i přes velké šance, které jsme bohužel neproměnili. Soupeř byl prostě lepší.

Teď po vánocích a novém roce, kdy byla menší pauza, začíname znovu naplno trénovat. Přes zimu chceme pokračovat v individuálním rozvoji a máme spoustu turnajů a přátelských utkání. Nezastavujeme a jedeme dál.