U11: Další turnaj na domácí půdě

Zveřejněno 15.10.2018 16:01:00 | redakce
Sobotní dopoledne jsme trávili opět společně na dalším satelitu. Opět jsme byli pořadateli. Našimi hosty byla děvčata FK Teplice a kluci z Košťan.

Vzhledem k počtu týmů se všichni trenéři dohodli na hrací době 2x20 minut. My jsme měli k dospozici 12 hráčů, kteří se střídali v pravidelných intervalech.

V prvním utkání jsme nastoupili proti Košťanům. Od počátku byla hra velice vyrovnaná, i když bylo vidět, že kluci z Košťan disponují několika výraznými individualitami. Také první branka utkání skončila v naší brance. Na vyrovnání jsme nečekali dlouho. V dalším průběhu utkání kluci dělali co mohli, hráli na maximum svých možností. Bohužel se nám však naše šance proměňovat nedařilo. Naopak hosté ve svém středu měli hráče, který se nebál hrát a svým způsobem hry dělal našim klukům veliké problémy. Sám vstřelil rychle po sobě několik branek. Nebyli jsme ani přes maximální úsilí schopni soupeře ubránit. Přestože kluci v brance spoustu brankových příležitostí pochytali, výsledek k nám tentokrát příznivý nebyl. Vyzkoušeli jsme si alespoň hru proti dobře hrajícím klukům a víme, kde máme nedostatky. Druhé utkání proti děvčatům pro nás vyznělo o poznání lépe. Kluci se snažili kombinovat a hrát ve volných prostorách hřiště. Zřejmá byla snaha o kombinaci a zakončení. Vyzkoušeli jsme si také individuální průniky. Několikrát jsme byli svědky přenesení hry z jedné strany na druhou. Branky jsme nakonec také nějaké nastříleli, takže sobotní oběd všem chutnal. o)